Du är här

Möt oss i Almedalen!

18 maj, 2016

Sirona har funnits på plats med välbesökta seminarier under Almedalsveckan sedan 2013 och kommer även i år att medverka. Några av personerna som kommer delta är Olivia Wigzell (Generaldirektör, Socialstyrelsen), Torsten Håkansta (Generaldirektör, Ehälsomyndigheten), Annsofie Blixt (Grundare och verksamhetschef, Tilia Tillsammans för ungas psykiska hälsa) och Johan Assarsson (VD Inera).

Är du på plats i Almedalen hoppas vi självklart återse dig på våra seminarier! Vi ser fram emot intressanta och givande diskussioner inom några av hälso- och sjukvårdens mest aktuella teman.

eHälsolösningar - hur kan digitala innovationer snabbare komma till nytta för patienter?

Tid och plats:
Tisdag den 5/7  kl. 15:00-16:00, Best Western Strand Hotel, Strandgatan 34

Beskrivning av seminariet:
Det finns ett stort antal innovativa eHälsolösningar, men ett flertal används ännu inte i vården och har inte kommit patienter till gagn. Vilka hinder finns och vilka incitament behövs för att lösningarna ska användas i vården? Hur kan den innovativa dynamiken mellan patienternas behov, utveckling och implementering av lösningar främjas?

Medverkande: 
Torsten Håkansta, Generaldirektör, Ehälsomyndigheten. Stefan Vlachos, Chef för Innovationsplatsen, Karolinska Universitetssjukhuset. Eva Fernvall, Chef för samhällskontakter, Apoteket AB. Johan Assarsson, VD, Inera. Carl Johan Sundberg, Professor, Generalsekreterare Stiftelsen CLEOS.

För att lägga till seminariet till din kalender besök Almedalskalendern