Du är här

Just nu söker vi

Director of e-Health

Under de senaste åren har andelen av våra projekt inom digitalisering av vården ökat markant. Vi får alltfler förfrågningar från våra kunder om att hjälpa dem att definiera och implementera teknologiska och digitala lösningar som kan underlätta deras vardag och skapa bättre hälsa, vård och omsorg.

Vi söker därför nu en Director of e-Health som vill vara delaktig i vår resa att hjälpa Skandinaviska vårdbolag – offentliga som privata – att fortsätta vara föregångare i hur vård i världsklass bör bedrivas. Som Director of e-Health blir du ansvarig för att vidareutveckla vårt erbjudande inom e-hälsa samt bygga ett starkt team för affärsområdet.

Mer info om Director of e-Health

 

Manager/Senior Manager

Vi söker dig med minst 5-6 års erfarenhet av framgångsrikt arbete som konsult inom ett relevant område eller som projektledare inom hälso- och sjukvård. Du är resultatorienterad, har hög integritet och är en lagspelare med både analytisk och social kompetens. Du har en förmåga att skapa framgångsrika relationer och har ett genuint intresse för att utveckla vården. Du kommer att arbeta som projektledare/manager med ansvar för att driva och leverera strategi- och förändringsprojekt, huvudsakligen mot högsta ledningen hos våra uppdragsgivare. Vi ser också att du kommer att ansvara för att utveckla såväl existerande som nya kundrelationer för att skapa nya möjligheter för Sirona. Du får stora möjligheter till snabb personlig utveckling och blir en integrerad del i arbetet av att forma och bygga Sironas fortsatta verksamhet och framgång.

 

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och betyg från högskola/universitet till: rekrytering@sironagroup.se

 

Konsulter

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har arbetat några år inom konsultbranschen eller inom hälso- och sjukvårdssektorn. Du har utbildning som civilekonom, civilingenjör, läkare eller motsvarande med goda akademiska resultat. Medicinsk utbildning och arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvårdssektorn är meriterande, liksom utbildning och arbetslivserfarenhet inom statistisk och kvantitativ analys.

Du är en god analytiker med hög integritet och är en lagspelare som även kan arbeta självständigt. Du är en god kommunikatör såväl muntligt som skriftligt på svenska och/eller norska samt har förmåga att bygga förtroendegivande och långvariga relationer. Du kommer att arbeta med kvantitativa och kvalitativa analyser av strategiska och operationella frågeställningar inom hälso- och sjukvården och genomförandestöd i verksamhetsförändringar. Du arbetar som en del av ett team i nära samverkan med våra kunder, och du får möjlighet till snabb personlig utveckling genom utmanande arbetsuppgifter, kontinuerlig feedback och stort utrymme för eget ansvar.

 

INTRESSERAD?

Skicka CV, personligt brev och betyg till rekrytering@sironagroup.se senast den 11 mars 2019.